Αλεξανδρούπολη: “Δήμος μόνος ψάχνει” για παιχνίδια στο πάρκο των Χριστουγέννων

20 Νοεμβρίου 201910:17

Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και ο δήμος Αλεξανδρούπολης αναζητά τρενάκι, καρουζέλ, παγοδρόμιο και καραβάκι προκειμένου να εξοπλίσει το Πάρκο των Χριστουγέννων που παραδοσιακά “στήνεται” στο πάρκο Ανεξαρτησίας.

Ο δήμος μάλιστα απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που μπορεί να ανταποκριθεί για την ψυχαγωγία των παιδιών την Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο με την εν λόγω πρόσκληση που ανάρτησε στη Διαύγεια.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως στις 3/12 θα γίνει στο Δημαρχείο φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση «Κοινόχρηστου χώρου» εμβαδού 1.500,00 τ.μ. εντός του πάρκου για την τοποθέτηση ψυχαγωγικών παιχνιδιών. Κατώτερο όριο πρώτης προσφοράς για τη εκκίνηση της δημοπρασίας, ορίζεται το ποσό των 0,044 ευρώ /τ.μ. ημερησίως, σύμφωνα με αποφάσεις του Οικονομικής Επιτροπής.

Η διάρκεια της παραχώρησης χρήσης του κοινόχρηστου χώρου θα είναι από 6 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου 2020.

Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν:

  • Βεβαίωση από το Δημοτικό Ταμείο περί μη ύπαρξης οφειλής του, ή βεβαίωση ρύθμισης τυχόν
    οφειλών του προς τον Δήμο, ή υπεύθυνη δήλωσή του ότι υπάρχει-υφίσταται εκκρεμοδικία.
  • Φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας εάν πρόκειται για φυσικό πρόσωπο.
  • Καταστατικό εάν πρόκειται για εταιρία.
  • Υπεύθυνη δήλωση ορισμού για τον εκπρόσωπο της εταιρίας.
  • Πιστοποιητικό Πρωτοδικείου περί μη πτώχευσης, εκκαθάρισης, παύσης εργασιών κ.λ.π.
  • Πιστοποιητικό Επιμελητηρίου (Γ.Ε.Μ.Η.).

Περισσότερες πληροφορίες για τον καθορισμό των όρων της δημοπρασίας παρέχονται από το Τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου, τις εργάσιμες ώρες και ημέρες στα τηλέφωνα: 25510 64215 και 25510 64218.

Όλα τα παραπάνω τη στιγμή που ήδη σε αρκετές πόλεις οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ξεκινούν το πρώτο 5νθήμερο του Δεκέμβρη ενώ στον Έβρο συγκεκριμένα, το… ανταγωνιστικό πλέον Χριστουγεννιάτικο Πάρκο ανοίγει τις πύλες του στις 6 Δεκεμβρίου ενώ η Ορεστιάδα ξεκινά στις 14.