Εκτός ελέγχου το Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου με βρισιές απειλές και προσβολές (video)

27 Νοεμβρίου 201909:46

Μόνο με συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου δεν έμοιαζε η χθεσινή στο Διδυμότειχο του Έβρου, η οποία είχε άδοξο τέλος με τους αυτοδιοικητικούς να επιδίδονται σε σε βρισιές και εκφράσεις πεζοδρομίου, ενώ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια δήμαρχος , επικεφαλής της αντιπολίτευσης και αντιδήμαρχος.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως από την αρχή της συνεδρίασης το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο αφού πρωτίστως συζητήθηκε το θέμα της σχολής νοσηλευτικής, στη συνέχεια όμως η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο και αυτό έγινε στη διάρκεια της συζήτησης αναφορικά με τον διορισμό ενός μέλους στο Δ/Σ της ΔΕΥΑΔ, τον οποίο ο Χρήστος Τοκαμάνης, κατήγγειλε για οικονομικές ατασθαλίες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Η βόμβα εξερράγη με την αντιδήμαρχο Στέλλα Θεοδοσίου – Ζυγογιάννη να απευθύνεται στον κ. Τοκαμάνη και να του λέει χαρακτηριστικά πως ειρωνεύεται καθ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, συνέπεια των λεγομένων της αντιδημάρχου ήταν η έκρηξη του δεύτερου ο οποίος είπε χαρακτηριστικά :  “Τα κολαούζα φωνάζουν. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην φωνάζουν”.

Τότε πυροδοτήθηκε και η Αντιδήμαρχος απαντώντας: “Κολαούζο είστε εσείς. Κολαούζο δεν θα ξαναπείτε. Επί προσωπικού κύριε Πρόεδρε”. 

Ο “πολιτισμένος διάλογος” συνεχίστηκε με τον Χρήστο Τοκαμάνη να λέει στην κυρία Θεοδοσίου – Ζυγογιάννη:  “Κοίταξε, με βρωμιάρες δεν μιλάω” .

Η συγκεκριμένη φράση εξόργισε τον δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, ο οποίος σηκώθηκε από την καρέκλα του και πηγαίνοντας στο μέρος του Χρήστου Τοκαμάνη έλεγε: “Αλήτη, δεν ντρέπεσαι λίγο, δεν ντρέπεσαι, ανακάλεσε τώρα”.

Ακολούθησε ο  Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λεωνίδας Γεωργιάδης, ο οποίος με τη σειρά του αποδοκίμασε τον κ. Τοκαμάνη ενώ σειρά πήρε η  αντιδήμαρχος φωνάζοντας : “Σκάσε αλήτη, είσαι φασίστας και βρομιάρης. Αλήτη, ε αλήτη” με τον δεύτερο να λέει απευθυνόμενος στον κ. Χατζηγιάννογλου χαρακτηριστικά: “Ελα εδώ ρε, έλα αν θέλεις να τα πούμε έξω”. 

Λίγα λεπτά αργότερα ο δήμαρχος Διδυμοτείχου έκανε τις παρακάτω αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα σε κοινωνικό δίκτυο.