5 λόγοι που ΚαΒάλα και ΝΔ θέλουν τον Μιχάλη Αμοιρίδη για Περιφερειάρχη(Infographic)

25 Απριλίου 201815:28

Το τουριστικό γραφείο Mermaid Travel Services, αποκλειστικός συνεργάτης της TUI Destination Services για την Αν. Μακεδονία και Θράκη, συμμετείχε στην τουριστική έκθεση των Βρυξελλών «Salon des Vacances» το τετραήμερο 01 Φεβρουαρίου – 04 Φεβρουαρίου και φιλοξενήθηκε στο περίπτερο του ΕΟΤ με δικό του stand και επωνυμία «THASSOS KAVALA».

Και αφού τελείωσε η έκθεση, η άνθρωποι της Mermaid Travel Services με δελτίο τύπου που έστειλαν την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου αναφέρθηκαν στην έκθεση και τέλος ευχαρίστησαν όσους βοήθησαν. Και ενώ θα περίμενε κανείς μέσα σε αυτούς να είναι και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού της ΑΜΘ κ.Αντωνιάδης με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το ευχαριστώ ήταν προς τον Μιχάλη Αμοιρίδη. Θεωρήσαμε ότι ήταν λάθος αλλά η αναφορά ήταν σαφής, «πρώην Θ.Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Αμοιρίδη, οι οποίοι με την στήριξη τους βοήθησαν να είναι παρόν η περιοχή στο περίπτερο του ΕΟΤ με αυτόνομο stand»

Το παραπάνω είναι τμήμα άρθρου του Kavalapress.gr με τίτλο «Καλά τα πάει ο Μέτιος – Εταιρεία ευχαρίστησε τον Αμοιρίδη για την βοήθεια του σε έκθεση τουρισμού». Και αν φαίνεται διασκεδαστικό να ευχαριστούν τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη τουρισμού και όχι τον νυν, ουσιαστικά αποτυπώνεται το τι συμβαίνει σήμερα στην Περιφέρεια. 

Ο Χρήστος Μέτιος αποτελεί παρελθόν στα σχέδια της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια και δεν θέλουν σίγουρα να πέσουν στο ίδιο λάθος. 

Από την άλλη, στην Καβάλα αυτό που ενδιαφέρει όλους είναι να έχουν δουλειά, και να έχουν δουλειά από τον τουρισμό. Οι προηγούμενοι αντιπεριφερειάρχες τουρισμού και οι οποίοι προερχόταν από την Καβαλά δεν παρήγαγαν κανένα έργο στον τουρισμό όπως και ο σημερινός. 

Αντίθετα, όλα τα αποτελέσματα που είδε η θάσος το 2017 και 2016 έχουν έρθει από τις συμφωνίες που είχε υλοποιήσει ο Μιχάλης Αμοιρίδης. 

Επομένως, για την Καβάλα είναι αδιάφορο πλέον ποιος θα είναι ο Περιφερειάρχης, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχιστεί η καλή απόδοση στον τουρισμό στην Θάσο, την Καβάλα αλλά και μέχρι την παραλία Οφρυνίου

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]