Άγριο ξέσπασμα της μητέρας Τοπαλούδη στη θέα των κατηγορουμένων: Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή!

13 Ιανουαρίου 202006:53

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 13 Γενάρη,  η δίκη για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Η πολύκροτη δίκη αρχίζει σήμερα στο κακουργιοδικείο και αναμένονται αυστηρά μέτρα ασφαλείας, υπό το φόβο επεισοδίων, κατά την μεταγωγή των δυο κατηγορουμένων, ενός 21χρονου Ροδίτη και ενός 20χρονου αλλοδαπού, στο δικαστήριο. Οι δυο νεαροί που είχαν κριθεί προφυλακιστέοι αμέσως μετά τις απολογίες τους στην ανάκριση, θα δώσουν εξηγήσεις για το έγκλημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και του βιασμού της άτυχης φοιτήτριας, Μεσογειακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια της Ελένης θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους δράστες της δολοφονίας του παιδιού της.

Πριν λίγο μάλιστα, ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη με την είσοδο  των δυο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της κόρης της.

Η μητέρα της 21χρονης Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε άγρια τον περασμένο Νοέμβριο στη Ρόδο και βιάσθηκε, φώναξε στους δυο νεαρούς κατηγορουμένους: “Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή, καταστρέψατε τη ζωή μας και τη ζωή του παιδιού μου και εγώ πρέπει να σας βλέπω. Δολοφόνοι”…

Ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης, δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 είπε ότι, είναι «δύσκολο για κάποιον να αντιληφθεί πώς αισθάνεται ένας γονιός που έχει χάσει το παιδί του με τέτοιον βίαιο τρόπο».

Ερωτηθείς για την πρώτη συνάντησή του με τους δράστες της άγριας δολοφονίας της Ελένης, ο Γιάννης Τοπαλούδης, τόνισε ότι είναι «ανώφελο που θα συναντήσουμε τους δολοφόνους της κόρης μας, γιατί τους δίνουμε αξία».

«Το μόνο βλέμμα που αξίζουν είναι να τα κοιτάξουμε ως παράδειγμα προς αποφυγήν», τόνισε και ζήτησε εκ νέου την καταδίκη τους, «σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα», υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα αυστηροποίησής του για τέτοιου είδους εγκλήματα.

«Μας έχουν καταδικάσει, εμένα και τη σύζυγό μου, σε έναν ισόβιο ψυχικό θάνατο» τόνισε.