Ανοιχτό κάλεσμα των επαγγελματιών της Εστίασης του Έβρου για εθελοντική αιμοδοσία

15 Ιανουαρίου 202111:00

Με το σύνθημα “Η Εστίαση εστιάζει στον άνθρωπο” και στο πολυτιμότερο αγαθό στις μέρες μας που είναι η ΥΓΕΙΑ υλοποιεί η Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Και Συναφών Επαγγελμάτων εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου από της 8.30 πμ έως της 14.30 μμ στη Δημοτική Πινακοθήκη.

Οι επαγγελματίες υγειονομικού ενδιαφέροντος του Έβρου, αρωγοί πάντα στην προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά και στην βοήθεια όποτε και αν χρειαστεί σε έκτακτες περιπτώσεις προάσπισης αυτής, λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την έλλειψη αίματος που υπάρχει λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό και προχωρούν και πάλι σε αυτή την ουσιαστική ενέργεια.

Συγκεκριμένα καλούν όλους τους επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης, τους προμηθευτές του κλάδου, το προσωπικό των επιχειρήσεων τους, όλους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης μας, συλλόγους, τοπικούς φορείς και όλους τους δημότες, να χαρίσουν 10 λεπτά από την ζωή τους για κάτι τόσο σημαντικό.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr