Άνθρωπος “κλειδί” της ταινίας για τη ζωή ενός Συνοριοφύλακα στον Έβρο ο Χρ. Γιαλαμάς – Ανέλυσε τις δυσκολίες & την καθημερινότητα των φρουρών του Έβρου

13 Ιανουαρίου 202007:15

Για δύο μέρες συναντήθηκε και συζήτησε διεξοδικά όλα όσα πρέπει να ξέρουν από πρώτο χέρι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω αλλά και… μπροστά από τη νέα κινηματογραφική ταινία, που πρόκειται να γυριστεί στον Έβρο με θέμα τη ζωή ενός συνοριοφύλακα, ο πρόεδρος, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς.

Σύμφωνα με σχετική του ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Γιαλαμάς αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Είχα την μεγάλη τιμή να γνωρίσω, για δύο μέρες να συζητήσω, να ανταλλάξω απόψεις, να ανάλυσω τις ιδιαιτερότητες και της δυσκολίες του πετυχημένου θεσμού του συνοριακού φύλακα, με αφορμή την νέα της ταινία για την ζωή ενός Συνοριοφύλακα που φυσικά τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν εδώ στον Έβρο και θα έχει βασικό πρωταγωνιστή έναν συντοπίτη μας τον Γιάννη Σταγκογλου την Δώρα Μασκλαβανου την γυναίκα ηθοποιό, παρουσιάστρια – παραγωγός στο ραδιόφωνο, σκηνοθέτιδα ντοκιμαντέρ, σεναριογράφο, μοντέρ και σκηνοθέτιδα στον κινηματογράφο. Η τελευταία της ταινία «Πολυξένη» προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες. Σεναριογράφος στην πετυχημένη σειρά “Το κόκκινο ποτάμι””.