Απελύθη τραπεζοκόμος νοσοκομείου για πλαστό απολυτήριο Γυμνασίου

2 Απριλίου 201818:59

Είκοσι μέρες διήρκησε τελικά η θητεία ενός τραπεζοκόμου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου (ΠΓΝΕ) στην Αλεξανδρούπολη, καθώς διαπιστώθηκε ότι το απολυτήριο Γυμνασίου που είχε καταθέσει ήταν πλαστογραφημένο. 

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Δημήτρης Αδαμίδης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι μετά από κάθε πρόσληψη, οι υπηρεσίες προχωρούν στην αυτεπάγγελτη αναζήτηση γνησιότητας των πιστοποιητικών που κατατίθενται. 

«Πέρα από τον έλεγχο κάθε νεοδιοριζόμενου, από τη διοικητική υπηρεσία του νοσοκομείου, κάθε μήνα γίνεται και δειγματοληπτικός έλεγχος ενός αριθμού παλαιότερων υπαλλήλων όλων των κλάδων και όλων των τίτλων σπουδών, ακόμη και εκείνων που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό» πρόσθεσε. 

Σύμφωνα με το διοικητή του ΠΓΝΕ, η περίπτωση του τραπεζοκόμου ήταν το μοναδικό περιστατικό πλαστογραφίας που έχει εντοπιστεί. 

Ο συμβασιούχος απολύθηκε χωρίς αποζημίωση. Ο φάκελός του διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να του ασκηθεί ποινική δίωξη για το ιδιαίτερα σοβαρό αδίκημα της πλαστογραφίας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]