Δ. Μπασιάκος: Η ΤΙΕΔΑ με ευκολία κλείνει δομές χωρίς καμία ενημέρωση & πληρώνει 8000 ευρώ για αγορά Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο πάρκο Ανεξαρτησίας άσχετο με αυτήν

4 Δεκεμβρίου 201910:14

Στενοχώρια και απογοήτευση φαίνεται να προκαλούν τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον οικισμό του Λουτρού της Αλεξανδρούπολης, με τον πρώην πρόεδρο του οικισμού Δούκα Μπασιάκο, να μιλά με σχετική ανάρτηση που έκανε σε κοινωνικό δίκτυο για υποβάθμιση και να ενημερώνει, πως  μέσα στις ιαματικές πηγές δεν υπάρχει η βασική δεξαμενή στην οποία ψυχόταν το ιαματικό νερό πριν τη χρήση.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπασιάκος αναφέρει:

¨Έχουν περάσει μόνο λίγοι μήνες από την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα δημοτική αρχή και δεν μίλησα καθόλου αφήνοντας να δείξουν ελεύθερα χωρίς παρέμβαση το νέο τρόπο διοίκησης . Σήμερα όμως γίνομαι δέκτης πληροφοριών που δυστυχώς πρέπει δημόσια να αναφέρω .

Πρώτον μετά το κλείσιμο των ιαματικών πηγών φέρεται να κλείνει και το γραφείο ενημέρωσης της ΤΙΕΔΑ δίνοντας ακόμα ένα μήνυμα υποβάθμισης στην περιοχή αφού δεν θα μπορεί να ενημερωθεί κάποιος στο γραφείο που λειτουργεί στη παλιά Δημαρχεία.

Αυτό το είχαμε ζήσει και με τη παλιά διοίκηση όμως μετά τις παρεμβάσεις μας ο κ Λαμπάκης σε σύντομο διάστημα επανέφερε το γραφείο στη παλιά θέση αφού πολλοί πολίτες -τουρίστες δεν μπορούσαν να ενημερωθούν υπεύθυνα από το δήμο και υπήρχαν σοβαρά παράπονα όσο στις ιαματικές όσο και από τουρίστες . Εκείνο που προκαλεί πια σοβαρά ερωτήματα είναι την ίδια ώρα που ο νέος πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ με ευκολία κλείνει δομές χωρίς ενημέρωση χωρίς να ρωτά παίρνει αποφάσεις να πληρώσει η επιχείρηση 8000 ευρώ για αγορά Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο πάρκο ανεξαρτησίας άσχετο με την ΤΙΕΔΑ .Όσο ήμασταν στη διοίκηση με ειλικρίνεια θέσαμε στο δήμαρχο ανοικτά κάθε θέμα που οι πολίτες ζητούσαν το ίδιο και τώρα κ Ζαμπούκη μην αποφασίζεται χωρίς την κοινωνία μην χωρίς ενημέρωση από ανθρώπους που γνωρίζουν υποβαθμίζετε το μοναδικό πνεύμονα προοπτικής μια περιοχής την ίδια ώρα που όλες οι άλλες ιαματικές προχωρούν ακόμα και τις Σαμοθράκης εμείς μόνο κάποιες ανακοινώσεις ότι θα πέσουν 2.5 εκατομμύρια και κάποιοι άσχετοι που διασπείρουν ειδήσεις.

Γι αυτό το λόγο βοηθώντας σας σας ενημερώνω ότι μέσα στις ιαματικές πηγές δεν υπάρχει η βασική δεξαμενή που ψυχόταν το ιαματικό νερό πριν τη χρήση στα μπάνια ποια είναι η θέση της σημερινής κοινότητας που δυστυχώς αμέτοχη είναι στα σοβαρά θέματα του οικισμού λειτουργώντας σαν παράρτημα σας κάνοντας προπαγάνδα όταν είπαμε ότι θα ήταν ανεξάρτητη.

Τέλος όπως είχα πει κανένας εκλεγμένος από την Τραιανουπολη δεν ανέφερε τίποτα όλο αυτό το διάστημα βοηθώντας σας αφού όπως έλεγαν είχαν σχέδιο λυπάμαι γιατί πάνε μόνο στις εκκλησίες και εκεί λένε ότι ενημερώνονται από τους πολίτες ότι πιο αναχρονιστικό σήμερα για νέους ανθρώπους . Ελπίζω να δείτε αυτά που αναφέρω και να τα διορθώσετε σύντομα εμείς πάντα θα αναφέρουμε αυτά που μας λένε σοβαρά οι πολίτες και θα δείτε ότι σας βοηθάμε ειλικρινά!!!!!” 

Θυμίζεται πως ο Δούκας Μπασιάκος ήταν πρόεδρος του οικισμού του Λουτρού Τραιανούπολης του Καλλικρατικού Δήμου Αλεξανδρούπολης, πρώην δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη, ενώ στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές συμμετείχε με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ με επικεφαλής του Παύλο Μιχαηλίδη, ενώ ήταν από τα μέλη που αποχώρησαν από την παράταξη μαζί με τον επικεφαλής.