Δέλτα Έβρου: 15 παράνομοι μετανάστες απείλησαν κυνηγό με καδρόνια και τσεκούρι

4 Νοεμβρίου 201919:39

Για εμπόλεμη κατάσταση έκανε λόγος κυνηγός του Δέλτα Έβρου κάνοντας άλλη μια σοβαρή καταγγελία στον Maximum fm 93,6 και τον Δημήτρη Κολιό. Φοβόμαστε μέσα στα σπίτια μας, τόνισε αναφερόμενος σε ακόμα ένα άκρως επικίνδυνο περιστατικό με μετανάστες.

 “Βρέθηκα περικυκλωμένος από 15 άτομα με παλούκια και τσεκούρι”

Αυτό είπε φανερά ταραγμένος ο Γιώργος Αποστολόπουλος, έμπειρος κυνηγός στο Δέλτα του Έβρου, εξιστορώντας στη συνέχεια το περιστατικό.

” Πήρα τα σκυλιά μου όπως κάνω κάθε μέρα και βγήκα βόλτα, ξαφνικά στα 500 με 600 μέτρα από την καλύβα μου, βρέθηκα περικυκλωμένος από 15 άτομα με παλούκια και τσεκούρι” είπε χαρακτηριστικά, και συνέχισε λέγοντας :” φοβήθηκαν τα σκυλιά, δεν υπήρχε επιλογή, έστρεψα το όπλο κατά επάνω τους, δεν είχα επιλογή, ευτυχώς αποτραβήχτηκαν”. 

Αμέσως ο κ. Αποστολόπουλος ανέκτησε την ψυχραιμία του και επικοινώνησε με τις Αρχές, καταγγέλλοντας το περιστατικό.

“Τους μετανάστες, τους ξέρουμε τόσα χρόνια τώρα, τους έχουμε βοηθήσει, τους ταΐσαμε, τους δώσαμε νερό, κοιμίσαμε ακόμα και τα μωρά τους όταν χρειάστηκε, όμως ήταν άνθρωποι άλλης πάστας, σου φιλούσαν τα χέρια, ζητούσαν βοήθεια και μπορούσες να διακρίνεις τον πόνο στα μάτια τους” , είπε ο Γιώργος Αποστολόπουλος, δίνοντας έμφαση στα διαφορετικά χαρακτηριστικά των 15 που επιχείρησαν να του επιτεθούν.

“Αυτοί δεν είναι ίδιοι πια, είναι ομάδες ανδρών αγριεμένοι και επιθετικοί”

Απαντώντας σε ερώτηση του Δημήτρη Κολιού, αναφορικά με το αν μπόρεσε μέσα από την εμπειρία του να καταλάβει την καταγωγή των 15, ο κύριος Αποστολόπουλος είπε:

“Δε μπορώ να ξέρω από που είναι, παλιά λέγανε ότι είναι Κούρδοι, εκείνοι όμως όπως είπα και νωρίτερα ήταν αλλιώς,  τώρα όλοι δηλώνουν Σύροι , δεν μπορώ να ξέρω την αλήθεια, αυτό που ξέρω είναι το ποιος είναι ο ταλαιπωρημένος και ποιος όχι. Δεν είναι οι φουκαράδες που ψάχνουν μια καλύτερη τύχη, τα μάτια τους γυαλίζουν.

“Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που συμπεριφέρονται έτσι, γνωρίζουμε και μαθαίνουμε για τα περιστατικά που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες στον Έβρο, με τις ενέδρες σε οδηγούς και κυνηγούς, εδώ στο Δέλτα όμως, δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες συμπεριφορές, υπάρχουν εδώ άνθρωποι κυνηγοί από όλη τη χώρα που δεν έχουν έρθει αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις, κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θα αντιδράσουν ψύχραιμα και δε θα πατήσουν τη σκανδάλη. Δε θέλει και πολύ να γίνει το κακό” .