Διπλό «χτύπημα» Μητσοτάκη – Με Μέτιο στην ΑΜΘ με Ρουβά στην Β Αθηνών

27 Σεπτεμβρίου 201809:58

Μια δεύτερη κίνηση-βόμβα μετά από αυτή του Μέτιου στην ΑΜΘ φαίνεται ότι εξετάζει μεθοδικά το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες των “Υστερόγραφων”, ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχεδιάζει να τοποθετήσει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος τον Σάκη Ρουβά, σε μια επιλογή που θα δώσει πόντους στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, σε επίπεδο διείσδυσης των πολιτικών μηνυμάτων της στα νεανικά κοινά, στα οποία οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν ότι υστερεί.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και παρουσιαστής, “φλερτάρει” τα τελευταία χρόνια με την πολιτική και τη Νέα Δημοκρατία, είτε ως αυτοδιοικητικός, είτε ως βουλευτής στη Β’ Αθηνών ή την Περιφέρεια Αττικής.

Φαίνεται ωστόσο ότι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτιμά ότι η αποτελεσματικότητα της υποψηφιότητάς του για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι σημαντικότερη, και έτσι ο Σάκης Ρουβάς αναμένεται να δώσει τη μάχη για τη Νέα Δημοκρατία, στις ευρωεκλογές του Μαϊου του 2019.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]