Δωρεάν Rapid Tests στις Φέρες με μάσκα, ΑΜΚΑ, ταυτότητα και “Μετακίνηση 1” στο 13033

18 Δεκεμβρίου 202016:13

Την δράση “Drive through Rapid Tests Covid-19” θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ο ΕΟΔΥ με δωρεάν rapid tests για τους πολίτες στις Φέρες, με την στήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται επί της οδού Κ. Παλαμά (έναντι ΚΤΕΛ Φερών, χώρος θερινής λαϊκής αγοράς). Τα τεστ θα διενεργούνται από τις 9.00 π.μ. έως τις 13.00 σε κατάλληλες υποδομές και με τον πλέον λειτουργικό και ασφαλή τρόπο, θα πραγματοποιείται η είσοδος και η έξοδος, από το σημείο των οχημάτων.

Οι πολίτες με τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας (Α.Μ.Κ.Α.) που θα έχουν απαραίτητα μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα, αποστέλλοντας SMS με αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνησή τους, θα προσέρχονται στον χώρο.

Με τη λειτουργία, “drive through testing” οι πολίτες, φορώντας υποχρεωτικά μάσκα, θα δίνουν δείγμα άμεσα, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Με τη μέθοδο αυτή, δεν υπάρχει καθυστέρηση και αναμονή για τους πολίτες, που εξυπηρετούνται σε σύντομο χρόνο, που δεν υπερβαίνει τα λίγα λεπτά.

Τη δράση υποστηρίζουν η 31η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Καβησού, η ΧΙΙ Μεραρχία Πεζικού «Έβρος» και ο Σύλλογος Νεολαίας Φερών “Φέρελπις” που θα βρίσκεται στον χώρο, συνδράμοντας στο έργο των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr