Η BSS στο πλευρό των επιχειρήσεων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

21 Νοεμβρίου 201919:01

Ενημερωτικές εκδηλώσεις με σκοπό την στήριξη των επιχειρήσεων σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη, πραγματοποίησαν οι άνθρωποι της ΒSS “Business Support Services”. 

Στην Αλεξανδρούπολη, η εκδήλωση προσέλκυσε δεκάδες επιχειρηματίες και μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Έβρου καθώς και του Εμπορικού Συλλόγου, οι οποίοι παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον την παρουσίαση του Στάθη Λιακόπουλου,  CEO & FOUNDER της BSS, ενώ μετά το πέρας της παρουσίασης, ακολούθησε συζήτηση.

H BSS είναι μια άρτια στελεχωμένη ομάδα, με ειδικά εκπαιδευμένο, έμπειρο και καταξιωμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Κύριο αντικείμενο και βασική ενασχόληση της εταιρείας είναι το χρηματοοικονομικό τμήμα των επιχειρήσεων. Σκοπός της: η συμπαγής και αδιαμφισβήτητη επιτυχία των πελατών της, μέσα από δυνατές στρατηγικές και μελετημένες κινήσεις.

Με παρουσία στο χρηματοοικονομικό τομέα από το 1998, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογής υπηρεσιών οικονομικής διεύθυνσης αλλά και υπηρεσίες στρατηγικής και risk management. Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία έχει χειριστεί χρηματοδοτήσεις για το πελατολόγιο της ύψους άνω του €1 δις ετησίως και αποτελεί βασικό παράγοντα της επιχειρηματικής κοινότητας στον τομέα των χρηματοδοτήσεων με μεγάλη διείσδυση στον κλάδο της αναδιάρθρωσης κόκκινων δανείων, ενώ ταυτόχρονα πέτυχε αύξηση 123% στις παρεχόμενες υπηρεσίες ανεξάρτητης οικονομικής διεύθυνσης, με την μορφή της μόνιμης ετήσιας συνεργασίας κατά τα τελευταία τέσσερα έτη.

Σε ποιες εταιρείες απευθύνεται η ΒSS 
 
H BSS δημιουργήθηκε για να δώσει πρακτικές λύσεις κυρίως στην ελληνική μικρή και μεσαία επιχείρηση η οποία αισθάνεται ότι δεν έχει την πρόσβαση ή την δυνατότητα να τύχει τέτοιων υπηρεσιών. Το όραμα μας είναι κάθε Έλληνας επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας να μην είναι μόνος του. Η Ελλάδα είναι μια κατεξοχήν χώρα με πολλές δυσκολίες στο επιχειρείν επομένως υπηρεσίες που αποσκοπούν σε οργάνωση ρευστότητα, ανταγωνιστικότητα και καινοτομία είναι απαραίτητες.
 
Αν διερωτάστε γιατί να εμπιστευτείτε την επιχείρησή σας στα «χέρια» της BSS, η απάντηση είναι απλή:  Γιατί είναι μια επιχείρηση με το ίδιο DNA. Μια ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε με πολύ μικρά μεγέθη και εξελίχθηκε μαζί με τον Έλληνα επιχειρηματία. Είναι μια επιχείρηση που δίνει μεγάλη έμφαση στην προσωπική επαφή, την ηθική, την αριστεία. 
 
Για τις επιχειρήσεις της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και τα προβλήματα με τα οποία βρίσκονται συνήθως αντιμέτωπες, μίλησε ο κ. Λιακόπουλος, τονίζοντας χαρακτηριστικά την ελλιπή ενημέρωση των επιχειρηματιών και τις μειωμένες εναλλακτικές πληροφόρησης ή παροχής υπηρεσιών., ενώ παράλληλα η οργάνωση, η στελέχωση, η έλλειψη επαφής με τις πηγές και τα εργαλεία ρευστότητας αποτελούν και αυτά “πληγές” της επιχειρηματικότητας στην περιοχή.
 
Σε ερώτηση του evrospress.gr , για τη δέσμευση της BSS από τη στιγμή που “αναλαμβάνει” μια επιχείρηση, ο κ. Λιακόπουλος, ήταν σαφής:  Δέσμευσή μας είναι η προκοπή. Δεσμευόμαστε ότι πάντα με πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας θα συμβάλλουμε στην εξέλιξη των επιχειρήσεων, αφού η ύπαρξη και εξέλιξη τους είναι απολύτως αναγκαία για την ελληνική οικονομία. Δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε όλη μας την γνώση, την εμπειρία και την θετική ενέργεια ώστε τα “αδύνατα” να γίνουν δυνατά, τα “Θεωρητικά” να γίνουν πρακτικά και οι πράξεις να οδηγήσουν σε ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ και ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
 
Όσο για το μέλλον του επιχειρείν στην ΑΜΘ, οι άνθρωποι της BSS, εμφανίστηκαν ιδιαίτερα αισιόδοξοι, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ότι οι  επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής δεν υστερούν σε τίποτα. Έχουν κάθε δυνατότητα να προκόψουν. Τα δε νέα δεδομένα ιδιαίτερα στην Αλεξανδρούπολη θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη άνθηση και προοπτική. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να “τοποθετηθούμε” ώστε να αδράξουμε τους καρπούς της επερχόμενης ανάπτυξης. Πρέπει να διδαχθούμε από την άγρια κρίση που ζήσαμε και να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο CEO της BSS, Στάθης Λιακόπουλος.