Εμφανίστηκε ο μεσάζων Παπαδόπουλος -Γνωρίζει την οικογένεια Καμμένου από το 1978

30 Νοεμβρίου 201719:21

Ενας άνδρας που τηλεφώνησε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα ισχυρίστηκε πως είναι ο φερόμενος ως μεσάζων στην υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία, Βασίλης Παπαδόπουλος.

«Είναι μεγάλο το βάρος της αλήθειας». Με αυτή τη φράση ξεκίνησε το κουβάρι των αποκαλύψεων ο φερόμενος ως μεσάζων στην υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία, Βασίλης Παπαδόπουλος, ο οποίος με δική του πρωτοβουλία θέλησε να έχει επαφή με τον Γιώργο Τράγκα και τα Παραπολιτικά 90,1.

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος, που εμφανίζεται ως ο άνθρωπος που εκπροσώπησε την Σαουδική Αραβία, αλλά ωστόσο διαψεύστηκε ο ρόλος του από επίσημα έγγραφα της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας, μίλησε αποκλειστικά στον Γιώργο Τράγκα, με τον οποίο ήρθε σε επαφή ο ίδιος ο εμπλεκόμενος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης ο Γιώργος Τράγκας αναρωτήθηκε πολλές φορές για την ταυτότητα του ανθρώπου που στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής του γραμμής δήλωνε ότι είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος. 

Επαναλαμβάνοντας συνεχώς τη φράση «θα αντέξετε το βάρος της αλήθειας;», ο Βασίλης Παπαδόπουλος έκανε αποκαλύψεις στον Γιώργο Τράγκα που θα συζητηθούν. «Σας ακούω χρόνια. Μ’ αρέσουν κατά καιρούς οι απόψεις σας. Είστε μια φωνή της αλήθειας» τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Τράγκα και δίνοντας παράλληλα την έγκρισή του στο να μεταδοθεί η συνέντευξή του στον αέρα του ραδιοφώνου.

«Δεν έχει σημασία αν έχεις δίκαιο, πρέπει να βρεις κι αυτόν που θα στο δώσει το δίκαιο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Παπαδόπουλος και υποσχέθηκε και ένα αποκαλυπτικό e-mail που θα στείλει στον δημοσιογράφο, ενώ κατέληξε: «Σημασία έχει, όμως, να μην αφήσουμε τους ψεύτες να προετοιμαστούν».

Ακούγοντας τη λέξη «μεσάζων» ο κ. Παπαδόπουλος σχολίασε: «Ούτε σταρ είμαι, ούτε μεσάζων. Το καθεστώς μας επιτρέπει στους ανθρώπους να πουλάνε και να αγοράζουν». 

Ειδικότερα, ο κ. Παπαδόπουλος έκανε αναφορές στις αιτιάσεις του Πάνου Καμμένου στον πατέρα του, Ηλία Παπαδόπουλο, αλλά και τις σχέσεις του με τον κ. Γρυλλάκη, τις οποίες και επιβεβαίωσε δηλώνοντας ότι ήταν μαζί. Ωστόσο έκανε και περαιτέρω αποκαλύψεις όταν θυμήθηκε την αγορά του πρώτου του αυτοκινήτου: «Το 1978 κατέβηκα στην Αθήνα με τον Ηλία Καμμένο και πήρα το πρώτο μου αυτοκίνητο».

«Εγώ δεν επιλέχθηκα τυχαία να κάνω μια εργασία, επιλέχθηκα γιατί είμαι επιχειρηματίας και για να εξυπηρετήσω κάποιον πελάτη», είπε επίσης.

Ο κ. Παπαδόπουλος, τέλος, δεν έκρυψε και τη διάθεσή του να κάνει και προσωπικές εξομολογήσεις μιλώντας για την οικογένειά του: «Είμαι οικογενειάρχης, έχω τρία παιδιά και μια γυναίκα την οποία λατρεύω», είπε, ενώ συμπλήρωσε πως ο πατέρας του Ηλίας «έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών».

Πηγή:  iefimerida.gr 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]