Ενδιαφέρον από Βραζιλία για τον Λιμένα Αλεξανδρούπολης

10 Οκτωβρίου 201315:43

Πολυμελής αντιπροσωπεία του Ελληνοβραζιλιανού Επιμελητηρίου επισκέφτηκε την Αλεξανδρούπολη, όπου και είχε επαφές με φορείς του τόπου.

Τα μέλη της αποστολής πραγματοποίησαν συνάντηση με τον υφυπουργό Εξωτερικών Κυριάκο Γεροντόπουλο, το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Σταύρο Σταυράκογλου.

Η επίσκεψη αυτή έγινε κατόπιν αδελφοποίησης του Ο.Λ.Α. με τον αντίστοιχο λιμενικό οργανισμό της πόλης Ιμπιτούμπα της Βραζιλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της αντιπροσωπείας συνοδεύονταν και απόεκπροσώπους διαφόρων επαγγελματικών κλάδων, οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον για τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής.

Η αντιπροσωπεία παρουσίασε τα επενδυτικά της σχέδια στους φορείς ενώ αυτοί με τη σειρά τους μίλησαν για ακόμη μία φορά για τη γεωστρατηγικής σημασίας θέσης του λιμανιού, καθώς και το σχεδιασμό για την ανάτυξή του προκειμένου να αποτελέσει διαμετακομιστικό κέντρο.

Πηγή : toxrima.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]