Έβρος: Μεγάλη φωτιά στο Σουφλί από παράτυπους μετανάστες

7 Δεκεμβρίου 201917:07

Ακόμη μια περιουσία Εβρίτη καταστράφηκε νωρίτερα απο φωτιά που προκάλεσαν παράτυποι μετανάστες στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν στο Δήμο Σουφλίου.

Ο Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, εξέφρασε την έντονη αγανάκτηση και ανησυχία του, ενώ έδωσε ιδιαίτερη επίφαση στην ανασφάλεια των κάτοικοι του ορεινού όγκου  του Δήμου.

Όπως υποστηρίζει σε ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο, οι ροές αλλοδαπών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας έχουν λάβει τρομακτικές και μη διαχειρήσιμες διαστάσεις. Φθορές σε περιουσίες, διαμονή σε ακατοίκητα σπίτια, ανεξέλεγκτη κυκλοφορία ομάδων αλλοδαπών  στο οδικό δίκτυο, ελεύθερη προσβασιμότητα αγοράς στα υπάρχοντα καταστήματα, μεγαλύτερος αριθμός  αλλοδαπών που διακινείται εντός των οικισμών απο τους μόνιμους κατοίκους, τρομοκρατία για τους κατοίκους απο τις συνεχείς επισκέψεις ανεπιθύμητων αλλοδαπών που ζητούν να εισέλθουν στα σπίτια τους για παροχή τροφίμων η παροχή προστασίας απο τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Εντός ενός δεκαημέρου ολοσχερή καταστροφή απο πυρκαγιά  δυο ποιμνοστασίων  φτωχών συνδημοτών μας απο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, τι περιμένουν οι αρμόδιοι αλλο, αν αδυνατούν να μας το πουν διαφορετικά ο Δήμος  θα οργανώσει τους πολίτες του και θα προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία τους!!!