Φύλαξη συνόρων και μεταστέγαση Αστυνομικής Διεύθυνσης συζήτησαν Ζαμπούκης-Χρυσοχοϊδης

28 Μαΐου 202008:00
Με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων της περιοχής πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υπουργού στον Έβρο. Στην σύσκεψη που συμμετείχαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Β. Ελλάδας Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜΘ Πασχάλης Συριτούδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Λάμπρος Τσιάρας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιάννης Μπόγδης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Φιλοζωίας Θεόδωρος Βουρδόλης, συζητήθηκε η φύλαξη των συνόρων ιδιαίτερα στο τμήμα που αναλογεί στα όρια του Δήμου Αλεξανδρούπολης, επιβεβαιώνοντας το υπάρχον αίσθημα ασφάλειας.
 
 
Επίσης, τέθηκε στον Υπουργό το ζήτημα της μεταστέγασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης με την ανέγερση νέου σύγχρονου και λειτουργικού κτιρίου σε έκταση πλησίον των ορίων του πολεοδομικού ιστού της πόλης, γεγονός που θα συμβάλλει πρωτίστως στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης.
 
 
Τέλος, συζητήθηκε το πλαίσιο υλοποίησης των εξετάσεων των νέων 400 επιτυχόντων Συνοριοφυλάκων που θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο “Φώτης Κοσμάς”, θέμα για το οποίο είχε υποβάλλει σχετικό αίτημα στις 16.03.2020 στο Γενικό Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Βουρδόλης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]