Εικονικοί επιχειρηματίες έγιναν 11 μαθητές της Γ’ τάξης του 4ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης

12 Μαρτίου 202109:36

Με σύνθημα “Ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά με το νέο φυσικό αντισηπτικό μας!” 11 μαθητές της Γ΄ τάξης του 4ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης μπαίνουν δυναμικά στον επαγγελματικό στίβο, στο πλαίσιο του Προγράμματος Μαθητική Εικονική Επιχείρηση του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων (Ja Greece), με την πίσημη ίδρυση της εικονικής μαθητικής επιχείρησης Natural Clean.

“Δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν τον τελευταίο χρόνο στον κόσμο, με την πανδημία που έπληξε την ανθρωπότητα, η ομάδα μας αποφάσισε να μπει δυναμικά στην αγορά με τη δημιουργία ενός φυσικού, σπιτικού αντισηπτικού με αιθέρια έλαια για ευχάριστο άρωμα και απαλή αίσθηση. Στόχος μας να κάνουμε πιο εύκολη την καθημερινότητά μας, μια και η χρήση του αντισηπτικού αποτελεί πια καθημερινή μας συνήθεια.” δηλώνουν οι μαθητές και προσκαλούν όποιον/-α θέλει να τους βοηθήσει σε αυτό το εγχείρημα, να γίνει μέτοχος ή χορηγός στη γέννηση της εικονικής μας επιχείρησης Natural Clean.

Ενδεικτική του ενθουσιασμού τους είναι η φράση : “Θα χαιρόμασταν πολύ με τη στήριξη ή τη βοήθειά σας με οποιονδήποτε τρόπο. Θέλουμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για την επιχείρησή μας, το οποίο θα εξασφαλίσει και ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.”

 

Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου

Στάμου Κωνσταντίνα

 

  Πρόεδρος                                                                      Αντιπρόεδρος

Τσερκινίδης Δημήτρης                                                Δαλδαβερένης Χάρης

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Νούσιας Χρήστος-Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

Καραπάνου Μαρία-Υπεύθυνη Μάρκετινγκ

Στάμου Αναστασία-Υπεύθυνη Πωλήσεων

Ζαχαροπούλου Ροζαλία-Υπεύθυνη Οικονομικών

Σαρίκα Δέσποινα-Υπεύθυνη Σχεδιασμού Προϊόντων

Σωτηρούδης Χρήστος-Υπεύθυνος Παραγωγής

Μπρίμπου Ιωάννα-Υπεύθυνη Προμηθειών

Πρίπου Σοφία-Υπεύθυνη Έρευνας και Ανάπτυξης

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα των Δημοσίων Σχέσεων, στο email: nouschris@gmail.com ή στο τηλέφωνο 694801615 (Δήμου Σμαρώ).

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr