Καθαρισμός στα Λουτρά Τραϊανούπολης από εθελοντές και Δήμο Αλεξανδρούπολης (video)

6 Ιουνίου 202009:31
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε εθελοντικό καθαρισμό του χώρου αναψυχής του Προφήτη Ηλία στα Λουτρά Τραϊανούπολης με την υποστήριξη κοινωνικών κι επιχειρηματικών φορέων. 
 
Πιο συγκεκριμένα, την δράση του Δήμου συνέδραμαν το Πυροσβεστικό Σώμα Αλεξανδρούπολης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χιλής, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αλεξανδρούπολης και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης. Την μεταφορά των εθελοντών ανέλαβε το Αστικό ΚΤΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ που διέθεσε οχήματα ενώ την μεταφορά των αναλώσιμων συνέδραμε η εταιρεία Παπαστράτος.
 
Στη δράση συμμετείχαν πλήθος Εθελοντών δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και το σεβασμό τους στο περιβάλλον.
 
Το στίγμα του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Διατηρούμε, προστατεύουμε και καθαρίζουμε το Περιβάλλον που ζούμε.
 

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε εθελοντικό καθαρισμό του χώρου αναψυχής του Προφήτη Ηλία στα Λουτρά #Τραϊανούπολης.Στη δράση συμμετείχαν πλήθος Εθελοντών δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και το σεβασμό τους στο Περιβάλλον!Το στίγμα μας :Διατηρούμε, προστατεύουμε και καθαρίζουμε το Περιβάλλον που ζούμε.Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση, την εταιρεία Αστικό ΚΤΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ που διέθεσε οχήματα για τη μεταφορά των εθελοντών, την εταιρεία Παπαστράτος που βοήθησε στη μεταφορά των αναλώσιμων για τη δράση, το Πυροσβεστικό Σώμα Αλεξανδρούπολης, τον Κυνηγητικό Σύλλογο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χιλής, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αλεξανδρούπολης και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης που φρόντισαν να μείνουμε #ασφαλείς!#dimos_alexandroupolis #WorldEnvironmentDay

Gepostet von Δήμος Αλεξανδρούπολης am Freitag, 5. Juni 2020

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr