“Καινούργιος” ο Πύργος Ορεστιάδας με τις τεχνικές παρεμβάσεις συντήρησης και αποκατάστασης υποδομών

9 Ιουλίου 202008:16
Τις εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης και αναβάθμισης των υποδομών της πλατείας του οικισμού του Πύργου Ορεστιάδας ολοκλήρωσε χθες το προσωπικό του Τμήματος Συντήρησης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. 
 
 
 
Ο προγραμματισμός της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ορεστιάδας περιλαμβάνει μια σειρά από τεχνικές παρεμβάσεις συντηρούν ή και αντικαθιστούν τις υπάρχουσες υποδομές, όπου είναι απαιτητό, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητά τους, ανανεώνοντας την αισθητική των οικισμών και της κάθε γειτονιάς και αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των δημοτών.
 
 
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Ορεστιάδας, Αρχοντή Αρχοντίδη : “Οι παρεμβάσεις για την συντήρηση και βελτίωση των υποδομών του Δήμου σε κάθε γειτονιά συνεχίζονται ακούραστα βάσει προγράμματος, υπομονής και κυρίως επιμονής. Απευθύνω μόνο μια παράκληση προς όλους τους συνδημότες μου: προσέχουμε την γειτονιά μας, προστατεύουμε την ιδιοκτησία των δημοτών.”
 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr