Μαθητές της Σαμοθράκης συμμετέχουν σε αθλητική δράση 13 νησιών της άγονης γραμμής

26 Ιουνίου 202007:30
Στην δράση “Αθλητικά Μονοπάτια 2020” συμμετέχει ο Δήμος Σαμοθράκης από 1 έως και 21 Ιουλίου 2020, το οποίο περιλαμβάνει δράσεις σε 13 νησιά της χώρας. 
 
Το πρόγραμμα θα διεξάγεται 9:30 το πρωί με 1:30 το μεσημέρι στο Δημοτικό Σχολείο Καμαριώτισσας ενώ για την συμμετοχή τους τα παιδιά θα πρέπει να έχουν βεβαίωση ιατρού από καρδιολόγο ή παιδίατρο ή παθολόγο.
 
Για την δράση θα ενημερωθούν οι γονείς και τα παιδιά από τους διοργανωτές την ερχόμενη Τρίτη 30 Ιουνίου στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Καμαριώτισσας, όπου μπορούν να παραδοθούν οι ιατρικές βεβαιώσεις ή, το αργότερο, την πρώτη μέρα διεξαγωγής του προγράμματος.
 
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και διεξάγεται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση & Πρόοδος, υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α´ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr