Μόνο κάθε Σάββατο οι αιμοληψίες στην Δημοτική Πινακοθήκη Αλεξανδρούπολης

1 Ιουνίου 202007:52

Από την 1η Ιουνίου και μόνο κάθε Σάββατο από τις 08:30 μέχρι και τις 13:30 θα πραγματοποιούνται αιμοληψίες στην πινακοθήκη του Δήμου, σύμφωνα με την ενημέρωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης. 

Ο Σύλλογος ενθαρρύνει τους δημότες να ενεργοποιηθούν στην εθελοντική αιμοδοσία αφού “στόχος είναι η αυτάρκεια αίματος σ’ όλα τα νοσοκομεία της χώρας χωρίς πίεση στους ασθενείς” που είναι ένα κυρίαρχο μήνυμα που στέλνεται με αφορμή και το εορτασμό της 14ης Ιουνίου που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

Ταυτόχρονα απευθύνεται ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για την παραχώρηση του χώρου της Δημοτικής Πινακοθήκης κατά την περίοδο έξαρσης της πανδημίας.

Άλλες αιμοληψίες πραγματοποιούνται στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου καθημερινά από τις 08:30 πμ μέχρι και τις 14:30 μμ και από τις 17:30 μέχρι και τις 20:30 τα απογεύματα της Τετάρτης, Σαββάτου, Κυριακής και των Αργιών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]