ΝΔ: Εκκωφαντική η σιωπή Καμμένου και Κοντονή

18 Ιουνίου 201714:57

Σειρά ερωτημάτων θέτει η Νέα Δημοκρατία στους υπουργούς Άμυνας Πάνο Καμμένο και Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή με αφορμή δημοσίευμα για μυστικές συναντήσεις του κ. Καμμένου με πρόσωπο της υπόθεσης Noor 1, που έχει καταδικαστεί σε ισόβια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Καρφί», ο κ. Καμμένος φέρεται να έχει συναντήσεις εντός των φυλακών με τον καταδικασμένο σε ισόβια κάθειρξη, Μάκη Γιαννουσάκη, κάνοντας λόγο για ωμή παρέμβαση της κυβέρνησης στο έργο της Δικαιοσύνης.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, μιλά για εκκωφαντική σιωπή των δύο υπουργών και ζητά άμεσα σαφείς απαντήσεις και από τους δύο για την υπόθεση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Πέρασαν 24 ώρες από το δημοσίευμα της Εφημερίδας “Καρφί” που εμπλέκει τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Στ. Κοντονή σε μια άκρως σκοτεινή υπόθεση.
Η σιωπή των δύο Υπουργών και της Κυβέρνησης συνολικά είναι εκκωφαντική.

Ο κ. Καμμένος είναι υποχρεωμένος να απαντήσει με σαφήνεια: συνομίλησε ή όχι με τον κρατούμενο ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη;
Ο κ. Κοντονής πρέπει, επίσης, να απαντήσει: έχει ή όχι οποιαδήποτε σχέση με τους εκβιαστικούς διαλόγους που περιγράφει το δημοσίευμα;
Οι πολίτες απαιτούν απαντήσεις τώρα».

liberal.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]