Ο Απόστολος Παλακίδης νέος πρόεδρος στον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Θράκης

21 Φεβρουαρίου 202000:00

Η προγραμματισμένη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης, στην διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα του κλάδου των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο,  πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το πρωί της περασμένης Κυριακής 16 Φεβρουαρίου 2020.

Στη συνέχεια και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης, ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου.

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 17/02 στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου στην Κομοτηνή.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο:

Απόστολος Παλακίδης – πρόεδρος, Γεώργιος Χρυσοχοΐδης – αντιπρόεδρος Α’, Απόστολος Αγκόρτσας – αντιπρόεδρος Β’, Γεώργιος Κυρατζόγλου – ταμίας, Μαρία Σωτηριάδου – γραμματέας, Άννα Στυλιανίδου – μέλος, Νικόλ Ιωαννίδου – μέλος.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης, ευχαρίστησε τους απερχόμενους και ιδιαιτέρως τον τέως πρόεδρο Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου για την συμβολή τους τα προηγούμενα χρόνια. Τηρώντας τους σκοπούς του καταστατικού και αφοσιωμένο στην προάσπιση του κλάδου των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, το νέο διοικητικό συμβούλιο δεσμεύτηκε για την περαιτέρω ενίσχυση των ξενοδοχείων της Θράκης και την διενέργεια δράσεων εξωστρέφειας, με στόχο την ανάπτυξη και την προώθηση νέων συνεργασιών.