Ο Γιώργος Μαυρίδης με “την Μόλυ & την Τσίχλα” με πολλή αγάπη για την “Άρσις”!

13 Νοεμβρίου 201907:45

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης είπε “ναι” στη στήριξη της «Άρσις» στην Αλεξανδρούπολη, συμμετέχοντας σε τηλεπαιχνίδι του τηλεοπτικού σταθμού “OPEN”.

Σε ευχαριστήριο μήνυμα προς τον παρουσιαστή, οι άνθρωποι της “Άρσις” αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ σημαντικό και συγκινητικό για εμάς που βρήκαμε μια τόσο ζεστή και φιλική ανταπόκριση ανάλογη με τη φροντίδα με την οποία αντιμετωπίζουμε τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές μας.

Η συμπαράσταση και η βοήθειά αυτή αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ένα παράδειγμα που ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι αξιόλογοι και προβεβλημένοι συμπολίτες μας.

Με την υποστήριξή σας το 25ετές έργο της ΑΡΣΙΣ σταθεροποιείται και δυναμώνει ακόμη περισσότερο, προσφέροντας ζωτικής σημασίας υπηρεσίες αρωγής σε παιδιά και νέους σε κίνδυνο, καθώς και σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».

«Η Μόλυ και η Τσίχλα»

Το συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι του OPEN «Ένας για όλους», με τη Μαρία Μπακοδήμου, συνεχίζει να ψυχαγωγεί καθημερινά τους τηλεθεατές με τις πιο κεφάτες παρέες της ελληνικής τηλεόρασης. Ειδικότερα την περασμένη Κυριακή 10 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Μαυρίδης και η παρέα του ξεχώρισαν όχι μόνο επειδή ήταν ….ξεκαρδιστικοί και απόλυτα  ανατρεπτικοί, αλλά επειδή έπαιξαν για έναν και μόνο σκοπό, να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας και μάλιστα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η Ομάδα «Η Μόλυ και η Τσίχλα» με αρχηγό τον Γιώργο… αυτή τη φορά έπαιξαν για την Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα όπως προαναφέραμε για την “Άρσις” – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων» , η οποία είναι ένας μη κυβερνητικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1992 στην Ελλάδα με στόχο την υποστήριξη των παιδιών που μειονεκτούν κοινωνικά και απειλούνται με κοινωνικό αποκλεισμό και περιθωριοποίηση καθώς και την προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και την ανάπτυξη υπηρεσιών για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες (άστεγοι, μετανάστες, πρόσφυγες, αιτούντες άσυλο, Ρομά ή άτομα που ζουν πάνω ή κάτω από το όριο της φτώχειας κ.λπ.).

Το «Σπίτι της ΑΡΣΙΣ» είναι ο μοναδικός ξενώνας επείγουσας φιλοξενίας παιδιών σε κίνδυνο δυναμικότητας 23 θέσεων και φιλοξενεί παιδιά τα οποία είναι θύματα παραμέλησης, κακοποίησης, εμπορίας και διακίνησης ή που βρίσκονται σε κίνδυνο, λόγω δυσμενών οικογενειακών ή κοινωνικών οικονομικών συνθηκών.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η παρέα του κατάφεραν να δημιουργήσουν την πιο κεφάτη παρέα με την ομορφότερη επιθυμία!

Δείτε την εκπομπή εδώ: https://www.tvopen.gr/watch/12645/enasgiaoloysspecial102f112f2019