Ολοκληρωμένη αστική συγκοινωνία αποκτά η Αλεξανδρούπολη (video)

26 Ιουνίου 202020:45
Για πρώτη φορά η Αλεξανδρούπολη αποκτά ολοκληρωμένη αστική συγκοινωνία εντός του δομημένου αστικού ιστού και το μήνυμα που στέλνει η Δημοτική Αρχή είναι “Σχεδιάζουμε με επίκεντρο τον άνθρωπο”.
Η πρόταση για την λειτουργία της ολοκληρώθηκε και παρουσιάζεται μετά από σειρά επιστημονικών μελετών, εισηγήσεων και πολύμηνης διαβούλευσης με τους αρμόδιους φορείς και με υπηρεσιακούς παράγοντες.
 
Περιλαμβάνει τρεις νέες γραμμές για πλήρη κάλυψη του αστικού ιστού και ενώνει όλα τα δημοτικά κτίρια, τις δημόσιες υπηρεσίες, τα πάρκα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
 
Με τη χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου στην Ελλάδα στα μόλις 0,40 ευρώ, οι δημότες Αλεξανδρούπολης θα μετακινούνται εύκολα και άνετα στην πόλη με υπερσύγχρονα λεωφορεία, περιορίζοντας έτσι δραστικά τη χρήση των αυτοκινήτων με στόχο την αποσυμφόρυση της πόλης από το κυκλοφοριακό και κάνοντάς την πιο ανθρώπινη.
 
 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr