Παγκάκια και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αλλάζουν την όψη και λειτουργία της πόλης

23 Μαΐου 202006:45
Διαχωριστικές μπάρες τοποθέτησε και αυτό το σαββατοκύριακο ο Δήμος Αλεξανδρούπολης που μεταβάλλουν ελαφρώς την κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή οδό αλλά διασφαλίζουν την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας μεταξύ των ανθρώπων καθώς κάνουν την βόλτα τους.
 
 
Ταυτόχρονα γίνεται από την Τεχνική Υπηρεσία “λίφτινγκ” στα παλιά και ταλαιπωρημένα από τον χρόνο και την πολυχρησία παγκάκια. Δεκάδες από αυτά απομακρύνθηκαν από διάφορα σημεία του αστικού ιστού και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία της αποκατάστασης φθορών ώστε πολύ σύντομα να επανατοποθετηθούν στη θέση τους.
 
 
Δεν είναι λίγοι όμως οι πολίτες που ρωτούν τον Δήμο τί θα κάνει με τα “11 παγκάκια που εξαφανίστηκαν απο τον Φάρο μεχρι το πάρκο; Ήδη “φύτρωσαν” κατι ομπρέλες στις θέσεις τους.” και “…πόσο κακής ποιότητας είναι (σσ τα καινούργια παγκάκια της παραλιακής), που αν κάτσεις στη μέση λυγίζουν γιατί δεν υπάρχει στήριγμα… Και ένα είναι ήδη σπασμένο, πόσο κρίμα… Πόσα να δαπανήθηκαν άραγε;;; Και γιατί τόσο κακής ποιότητας παγκάκια; Αν τα λεφτά μας τόσα χρόνια τα διαχειρίζονταν σωστοί άνθρωποι, χρυσά θα είχαμε τώρα…”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]