Πάνω από 4.000 σπίτια στην Πάτρα στο «σφυρί»

9 Αυγούστου 201316:30

Φοβούνται οι περισσότεροι πολίτες στο άκουσμα των πλειστηριασμών

Με τη σκέψη στο ερχόμενο φθινόπωρο ζουν και κινούνται χιλιάδες ιδιοκτήτες σπιτιών στην Πάτρα αναμένοντας και επίσημα την απόφαση με την οποία η κυβέρνηση θα άρει το εμπάργκο στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.
Συνολικά στην Πάτρα περισσότερα από 4.000 σπίτια είναι στο «κόκκινο» και εκτιμάται πως θα βγουν στο «σφυρί» αμέσως μόλις ανάψει το «πράσινο φως» για την έναρξη των πλειστηριασμών.

Αυτό προκύπτει από τις πρώτες εκτιμήσεις του τοπικού παραρτήματος της ΕΚΠΟΙΖΩ στελέχη της οποίας αναλύουν τα πρώτα δεδομένα. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο PatrasTimes ο υπεύθυνος του γραφείου κ. Νικολαδάκης συνολικά στο νόμο Κατσέλη έχουν επιχειρήσει να ενταχθούν περισσότεροι από 6.000 άτομα που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τα δάνεια που έχουν πάρει.

Από αυτούς το 70% από το φθινόπωρο θα ζει με τον εφιάλτη του πλειστηριασμού καθώς ανήκει στην κατηγορία αυτών που δεν είναι σε θέσει να καλύψουν τις δόσεις των στεγαστικών δανείων που έχουν λάβει.

Πηγή : newsbeast.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr