“Ποντικός” της Αλεξανδρούπολης έπεσε στα χέρια των αστυνομικών

19 Ιουνίου 202009:20

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) διαρρήξεις καταστήματος και οικίας, καθώς και μία (1) κλοπή ΙX αυτοκινήτου, που διαπράχθηκαν το Μάιο και τον Ιούνιου του 2020. Η εξιχνίαση οδήγησε στην σύλληψη ενός Έλληνα πολίτη σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε η σχετική δικογραφία.

Είχε προηγηθεί καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, άγνωστος μέχρι τότε δράστης, στις 13 και 15 Ιουνίου διέρρηξε κατάστημα και αφαίρεσε από το εσωτερικό του χρήματα, δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δύο ηλεκτρονικές συσκευές και δέκα φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Μετά από σχετικές έρευνες και αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ σε έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος που οδηγούσε, βρέθηκαν οι ηλεκτρονικές συσκευές και οι υπολογιστές, οι οποίες επιστράφηκαν στον κάτοχό τους.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε επίσης ότι ο δράστης ήταν ο ίδιος που είχε διέρρηξε μία κατοικία τον Μάιο, απ΄όπου είχε αφαιρέσει αρκετά κοσμήματα όπως και ότι είχε κλέψει το ΙΧ που οδηγούσε από επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων οχημάτων στην Αλεξανδρούπολη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν τα κοσμήματα, τα οποία κατασχέθηκαν, προκειμένου να αποδοθούν στην ιδιοκτήτριά τους.

Από την κατοχή του δράστη αφαιρέθηκε και το όχημα που οδηγούσε ενώ κατασχέθηκαν χρήματα, 1 φακός χειρός και 6 ζεύγη πλαστικά γάντια, διαρρηκτικά εργαλεία και μία κουκούλα (full-face).

H δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]