Ραδιορολόι ή ασύρματο multi-room ηχείο; Όλα μαζί!

24 Μαρτίου 201610:00

Η ιδέα πίσω από τη δημιουργία του GGMM Ε3 είναι να υπάρχει ένα ηχείο που να μπορεί να κάνει τα πάντα. Έχει Bluetooth για να μπορεί να αναπαράγει μουσική συνδεμένο με το smartphone αλλά μπορεί να παίξει μουσική ακόμα και χωρίς αυτό.Υποστηρίζει διαδικτυακές υπηρεσίες streaming όπως Tidal, Pandora και Spotify και μπορεί να αναπαράγει μουσική από αυτές από μόνο του γιατί διαθέτει Wi-Fi. Για όσους προτιμούν το καλώδιο, θα βρουν και μια είσοδο minijack στο πίσω μέρος, ενώ υπάρχει και θύρα USB για να φορτίζει φορητές συσκευές.

Λειτουργεί και ως ρολόι ξυπνητήρι, αλλά μπορεί να ζευγαρωθεί με ένα ακόμη για να κάνει αναπαραγωγή στέρεο. Είναι επίσης και multi-room ηχείο. Συνδεμένο στο ίδιο Wi-Fi δίκτυο, δύο η περισσότερα MMGG E3 μπορούν να χτίσουν σταδιακά ένα έξυπνο ηχοσύστημα που όλα του τα μέρη επικοινωνούν και ανταλλάσουν ήχο μεταξύ τους. Έχει ενισχυτή 40W δύο μεγάφωνα 2,5 ιντσών και δύο παθητικούς ακτινοβολητές 3ων ιντσών.

gg3

Πηγή : hxoseikona.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]