Ράμπες και τουαλέτες ΑμεΑ σε 30 σχολεία του Δήμου Ορεστιάδας

26 Μαΐου 202014:29
Ράμπες και χώρους προσωπικής υγιεινής σε σχολικές μονάδες για μαθητές με κινητικά προβλήματα θα δημιουργήσει το προσεχές διάστημα ο Δήμος Ορεστιάδας, με χρηματοδότηση που εγκρίθηκε από το Πρόγραμμα Φιλόδημος II του Υπουργείου Εσωτερικών.
 
Πρόκειται για το έργο “Κατασκευή ραμπών & χώρων υγιεινής για την πρόσβαση κ εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ορεστιάδας” συνολικού προϋπολογισμού € 99.820,00.
 
Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Ορεστιάδας, Αρχοντής Αρχοντίδης, “Ο σεβασμός στις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία, αποτελεί πρωτεύον στοιχείο του πολιτισμού μιας σύγχρονης κοινωνίας. Ο Δήμος Ορεστιάδας, επιδεικνύοντας τον απαραίτητο σεβασμό προς τους δημότες και μαθητές με κινητικά προβλήματα, θα πραγματοποιήσει το έργο σε 30 σχολικές μονάδες του Δήμου μας, όλων των βαθμίδων (όπου υπάρχει έλλειψη των συγκεκριμένων υποδομών).”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]