Ραπτόπουλος: Παραιτούμαι από το Πολυκοινωνικό Αλεξανδρούπολης

6 Απριλίου 202010:38

Την παραίτησή του θα υποβάλλει τις επόμενες ώρες ο πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Νίκος Ραπτόπουλος, όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Status 94.2 και στον Σταύρο Αποστολίδη.

Ο κ, Ραπτόπουλος, εμφανώς συγκινημένος, δήλωσε πως πρόκειται για μια απόφαση η οποία δεν αλλάζει, ενώ επεσήμανε πως οι λόγοι της παραίτησής του δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο. Επιπλέον, ο κ. Ραπτόπουλος, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και δήλωσε ότι θα παραμείνει στην παράταξη Δήμος για όλους Πρώτα Εσύ, καθώς πρόκειται για μια παράταξη η οποία χρήζει στήριξης. 

Τέλος, ο κ. Ραπτόπουλος, προσπάθησε να δικαιολογήσει την άπρεπη συμπεριφορά που πρόσφατα εκδήλωσε ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης κατά εργαζομένων στο τμήμα του Πολυκοινωνικού στις Φέρες, σύμφωνα με καταγγελία του πρώην Αντιδημάρχου Φερών Νίκο Γκότση, επικαλούμενος μαρτυρίες του προσωπικού.

Μάλιστα ο κ.Ραπτόπουλος, είπε πως ακόμα και η ιδιότητά του δικαιολογεί τέτοιες συμπεριφορές, αφού όσοι βρίσκονται αυτή την περίοδο σε ηγετικές θέσεις, βρίσκονται υπό πλήρη πίεση και είναι ιδιαίτερα στρεσαρισμένοι, κάτι που ενδεχομένως μπορεί να οδηγήσει σε τέτοιες συμπεριφορές.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Γκότση, ο Δήμαρχος,  αποκάλεσε τους εργαζόμενους  «χωριάτες και άξεστους», ενώ όπως παρατήρησε ο πρώην αντιδήμαρχος, αγνόησε πλήρως την διοικητική οργάνωση της δομής, παρακάμπτοντας προκλητικά, τόσο τον Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού Νίκο Ραπτόπουλο, όσο και την εδρεύουσα στις Φέρες Αντιπρόεδρο, Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον στενό κύκλο του κ. Ζαμπούκη, η ένταση και η ανάρμοστη συμπεριφορά ήταν συνέπεια της 10 ήμερης άδειας του Προέδρου του Πολυκοινωνικού, την ώρα που ολόκληρη η χώρα βρίσκεται τον κυκλώνα της πανδημίας. Ειδικότερα, ο κ. Ραπτόπουλος, χωρίς αιτιολογία, ενώ παράλληλα, έδωσε άδειες εκ περιτροπής και σε εργαζόμενους στις δομές του Πολυκοινωνικού που έκλεισαν λόγω κορονοϊού.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Ζαμπούκης, ανακάλεσε τις άδειες ώστε οι εργαζόμενοι να συνδράμουν στις υπηρεσίες του Πολυκοινωνικού ώστε να στηρίξουν τους αδύναμους συμπολίτες αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο. Τέλος, υπήρξε έντονα η φημολογία πως ο κ.Ζαμπούκης μετά από όλα αυτά αποφάσισε να προβεί σε διοικητική αναδιάρθρωση. 

Τελικά.. τι ακριβώς συμβαίνει “ξήλωμα” ή “παραίτηση” ; Ίσως δε μάθουμε ποτέ.