Σε Διδυμότειχο και Ορεστιάδα σήμερα ο Υφ. Εσωτερικών Θ. Καράογλου

3 Ιουνίου 202006:11

Στο Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα θα βρεθεί σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου.

Πιο συγκεκριμένα, στις 11.00 θα επισκεφθεί το Στρατιωτικό Φυλάκιο Γέφυρα στο Πύθιο και στις 12.00 το Φυλάκιο 1 στις Καστανιές.

Ο κ. Καράογλου θα παραδώσει τηλεφακούς υψηλής απόδοσης και ατμοκαθαριστές, που αποτελούν δωρεά της 2484 Περιφέρειας του διεθνούς Ρόταρυ, ύστερα από συνεννόηση με τις αρμόδιες στρατιωτικές αρχές.

Με αφορμή τη δωρεά προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ευχαριστώ την 2484 Περιφέρεια του διεθνούς Ρόταρυ για την πολύτιμη προσφορά στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Η ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση είναι σημαντική, δείχνοντας προς όλους το δρόμο της ευθύνης. Οι τηλεφακοί που παραδίδονται είναι πολύτιμοι για τη φύλαξη των συνόρων, ενώ το σύνολο του εξοπλισμού αποτελεί δείγμα αναγνώρισης και σεβασμού των ανεκτίμητων υπηρεσιών που προσφέρουν στην πατρίδα οι Έλληνες στρατιώτες που υπηρετούν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος”.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]