Συναυλία για δύο πιάνα και σεμινάρια πιάνου και μουσικής δωματίου

19 Μαρτίου 201421:49

Η be ARTive (αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία) σε συνεργασία με το Δίκτυο των Δημοτικών Ωδείων (συγκεκριμένα με τα Δημοτικά Ωδεία Βέροιας, Κοζάνης, Θέρμης, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης) διοργανώνουν κύκλο συναυλιών για δύο πιάνα με τίτλο 2 for tANgo – Νύχτες Αυτοσχεδιασμού, με τις Λητώ Θώμου και Ερατώ Αλακιοζίδου, οι οποίες θα προσφέρουν παράλληλα σεμινάρια πιάνου και μουσικής δωματίου. Οι δύο καταξιωμένες σολίστ διαπρέπουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εισπράττοντας θερμές κριτικές τόσο για την ερμηνεία τους όσο και για τις δεξιοτεχνικές τους ικανότητες.

Με κοινές μουσικές καταβολές και έδρα την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, έχουν να επιδείξουν εξαιρετικές μουσικές ικανότητες. Στον πρώτο κύκλο συναυλιών παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα βασισμένο στα τάνγκο και τους αυτοσχεδιασμούς του Astor Piazzolla. Παράλληλα, θα διδάξουν σε κύκλους σεμιναρίων πιάνου και μουσικής δωματίου.

Στην Αλεξανδρούπολη η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης (ΜΥΛΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑ).

Ώρα έναρξης 8.00 μμ
Είσοδος: 8 € κανονικό και 5 € φοιτητικό, μαθητικό

Τα Σεμινάρια την Κυριακή 23 Μαρτίου στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης, ώρες 10.00 – 21.00.
Τα σεμινάρια πιάνου και μουσικής δωματίου απευθύνονται σε Διπλωματούχους,
Πτυχιούχους και σπουδαστές Ανωτέρας, καθώς και σε σπουδαστές μικρότερων τάξεων.
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν συνδυαστικά έναν ή και δύο από τους προτεινόμενους διδάσκοντες. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Δηλώσεις συμμετοχής: [email protected]

Κόστος σεμιναρίων:
Ενεργοί σπουδαστές (Διπλωματούχοι, Πτυχιούχοι, Ανωτέρας)
60΄ (1 μάθημα) – 30 €
120΄ (2 μαθήματα) – 50 €
180΄ (3 μαθήματα) – 75 €
240΄ (4 μαθήματα) – 100 €
Ακροατές – 20 €

Ενεργοί Σπουδαστές (Κατωτέρας & Μέσης)
60΄ (ένα μάθημα) – 25 €
120΄ (δύο μαθήματα) – 40 €
Ακροατές – 20 €
Βιογραφικά Σημειώματα
Η Λητώ Θώμου γεννήθηκε στην Αθήνα. Άρχισε μαθήμα

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]