“Στα θρανία” ο Τουρισμός της ΑΜΘ για την προστασία από τον Covid-19

23 Ιουλίου 202009:15

Σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης υλοποιεί το Νομαρχιακό ΚΕΚ Ξάνθης το έργο Υγειονομικά Σεμινάρια COVID-19 για τουριστικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», με ανάθεση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το έργο προβλέπει την συμμετοχή επαγγελματιών του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ σε εκπαιδευτικά σεμινάρια με στόχο την αποτελεσματική προστασία των εργαζομένων και των πελατών των τουριστικών επιχειρήσεων από τον COVID-19.

Πιο συγκεκριμένα, η δράση δίνει προτεραιότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται αμιγώς στον τουρισμό (καταλύματα, ξενοδοχεία, τουριστικοί πράκτορες) ενώ έπεται ο δεύτερος άξονας αφορά τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που επίσης συμπεριλαμβάνονται στο τουριστικό προϊόν της περιφέρειάς μας και είναι δραστηριποιοπούνται στον κλάδο του υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστίαση, καφέ/μπαρ).

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά με τη συμπλήρωση της φόρμας υποβολής εδώ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr