Τέλος ο Χρήστος Μέτιος από την Περιφέρεια – Σε άνθρωπο του Γιώργου Παυλίδη το χρίσμα από την ΝΔ

8 Σεπτεμβρίου 201810:07

Στόχος της Νέας ∆ηµοκρατίας είναι να κερδίσουµε όλες τις περιφέρειες», τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βάζοντας ψηλά τoν πήχη των προσεχών περιφερειακών εκλογών. Ο πρόεδρος της Ν.∆. έχει υπογραµµίσει εδώ και καιρό ότι, σε αντίθεση µε τις δηµοτικές, οι περιφερειακές εκλογές έχουν ξεκάθαρο πολιτικό στίγµα και συνεπώς θα δοθούν «χρίσµατα» σε κάθε αναµέτρηση στο επίπεδο αυτό

Στις τελευταίες εκλογές, του 2014, οι υποψήφιοι που στήριξε η Νέα ∆ηµοκρατία επικράτησαν σε 7 από τις 13 Περιφέρειες. Από τους νυν περιφερειάρχες, ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην Κεντρική Μακεδονία, ο Γιώργος Χατζηµάρκος στο Νότιο Αιγαίο, ο Κώστας Αγοραστός στη Θεσσαλία και ο Αλέξανδρος Καχριµάνης στην Ηπειρο θα λάβουν εκ νέου το «γαλάζιο» χρίσµα.

Μια από τις Περιφέρειες που θα υπάρξει νέο χρίσμα είναι και αυτή της ΑΜΘ. Η αποτυχημένη θητεία του Χρήστου Μέτιου σε όλα τα επίπεδα δεν αφήνει περιθώρια ακόμη και στους πιο δικούς του ανθρώπους στο κόμμα όπως είναι ο Μακάριος Λαζαρίδης ο οποίος όπως φαίνεται δεν θα προλάβει να ακολουθήσει αποτυχημένη πορεία ως βουλευτής με τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στην Καβάλα.

Έτσι όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα, για να μην υπάρξει διχασμός στην Νέα Δημοκρατία, θα υπάρξει υποψήφιος από την Περιφερειακή Αναγέννηση. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]