Θ. Βουρδόλης: Να προσληφθούν οι 31 συνοριακοί φύλακες που κρίθηκαν ικανοί για διορισμό

3 Ιουλίου 202007:09

Τους 31 συνοριακούς φύλακες που μένουν εκτός της λίστας με τα συνολικά 400 ικανά στελέχη ζητά με επιστολή του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νεολαίας Αλεξανδρούπολης, Θεόδωρος Βουρδόλης να εντάξει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και αυτοί κρίθηκαν ικανοί αλλά για λόγους διοικητικής οργάνωσης μένουν εκτός των διορισθέντων.

Όπως αναφέρει ο κ. Βουρδόλης “Επειδή πιστεύουμε ότι τόσο οι νέοι Συνοριακοί Φύλακες, όπως πολύ ορθά κρίνατε, είναι απαραίτητοι για την περιοχή μας, όσο και οι μόλις 31 εκτός των παραπάνω θέσεων αλλά κριθέντες ικανοί για την πλήρωση θέσεων Συνοριακών Φυλάκων, είναι εξίσου απαραίτητοι, σας ζητούμε με την παρούσα όπως εντάξετε και αυτούς στον αριθμό των προσληφθέντων ώστε με αυτό τον τρόπο να ενισχύσετε τις δυνάμεις των Συνόρων μας καθώς οι 31 επιπλέον αλλά πληρούντων όλων των προϋποθέσεων, ολοκλήρωσαν τις προβλεπόμενες από τα οριζόμενα της προκήρυξής εξετάσεις και κρίθηκαν ικανοί.”

Μάλιστα, ο κ. Βουρδόλης ενισχύει το αίτημά του κάνοντας σαφή αναφορά στην ανάγκη πληρέστερης κάλυψης των αναγκών προστασίας των συνόρων της πατρίδας μας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr