Βουλευτής Δράμας (ΣΥΡΙΖΑ) – Ελεεινοί άνθρωποι η αντιπολίτευση

7 Αυγούστου 201812:00

«Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι μια ομάδα ελεεινών ανθρώπων». Αυτή η φράση ανήκει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Καραγιαννίδη που συμπληρωματικά, αναφέρει: «Ζούμε όχι το παράλογο αλλά φάση ελεεινολογίας», προχωρώντας on air σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι πολιτικής αντιπαράθεσης, μόλις δύο εβδομάδες μετά την τραγωδία από την πύρινη λαίλαπα στην Ανατολική Αττική. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο ραδιοσταθμό στο «Κόκκινο»,  δηλώνει συγκλονισμένος από το μέγεθος της τραγωδίας και των ανθρώπινων απωλειών και τονίζει ότι η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μην υπάρχουν στελέχη του κόμματος αυτές τις μέρες που να συμμετέχουν στις συζητήσεις των μέσων μαζικής ενημέρωσης ήταν εξαιρετικά σωστή(!) και αυτό αποδείχτηκε από τον κανιβαλισμό εκ μέρους του συνόλου της αντιπολίτευσης.

Ο Χρήστος Καραγιαννίδης αναφέρθηκε σε όσα δεν έκανε ούτε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν εστιασμένη σε πολλά σημαντικότατα επίσης πράγματα, εντούτοις τόνισε ότι πλέον πολλά πρέπει να αλλάξουν για τη δασοπυρόσβεση και ο προσανατολισμός της Πολιτικής Προστασίας και η επένδυση πρέπει να αφορά την πρόληψη, ώστε να γλυτώσουμε από μελλοντικές καταστροφές.

«Πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων στο πολιτικό πεδίο αυτή τη στιγμή έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα ελεεινών» σημείωσε και εξήγησε: «Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι μια ομάδα ελεεινών ανθρώπων με τον πιο ελεεινό αυτών να ηγείται αυτής της παράταξης και δεν μπορεί να γίνει κουβέντα».

 

Επισήμανε ότι κανάλια εμφανίζουν ψεύτικους εθελοντές διασώστες και δεν παρεμβαίνει εισαγγελέας και ένας είπε ψευδώς ότι τους αφήσαμε νηστικούς. Δεν μπορεί να γίνει κουβέντα καθώς σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας βάζει τη γυναίκα του να γράψει μια ψεύτικη επιστολή, τόνισε ο κ. Καραγιαννίδης.

«Ζήσαμε την αποκορύφωση του εμφυλιοπολεμικού κλίματος πάνω σε ανθρώπους που ‘χάσαν τη ζωή τους» τόνισε ο βουλευτής Δράμας.

Ο βουλευτής εξήγησε, την ίδια ώρα: «Δεν διαχειρίζομαι επικοινωνιακά τον θάνατο 92 ανθρώπων. Και στη δική μου λογική δεν πέφτει ως αντίβαρο τον Σεπτέμβριο να πούμε πολλά θετικά πράγματα, να τα πούμε γιατί ήταν προγραμματισμένο να τα πούμε καθώς δεν είχε κανείς στο μυαλό του τι θα μπορούσε να συμβεί».

Σημείωσε ότι δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να αντισταθμίσουμε το κλίμα που είναι βαρύ εξαιτίας της καταστροφής. Το κλίμα θα αντιστραφεί αν η ισχύς του νόμου γίνει πράξη για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά από 100 χρόνια, τόνισε. «Αυτό θα δείξει ότι βάλαμε μυαλό και εμείς ακόμα», κατέληξε.

(πηγή: Πρώτο Θέμα)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]