Χ. Γιαλαμάς: Με τους 400 Συνοριακούς Φύλακες που αναμένονται θα ξεκινήσουμε τον νέο επανασχεδιασμό για την φύλαξη των συνόρων της χώρας

18 Μαΐου 202011:06

“Η “μάχη του Έβρου” δεν ήταν μόνο ο ενάμιση μήνας “η μάχη του Έβρου “, συνεχίζεται εδώ και πολλά χρόνια και το γνωρίζουμε όλοι μας που είμαστε στην πρώτη γραμμή φύλαξης των συνόρων, το γνωρίζει όλη η τοπική κοινωνία του Έβρου μας”, αναφέρει σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων Έβρου κ. Γιαλαμάς.

Και συνεχίζει: “Με τους Συναδέλφους μου, τον Στρατό, τους Εθνοφύλακες μας, τις δυνάμεις του Frontex και την τοπική κοινωνία γίναμε μια γροθιά και κρατήσαμε τα σύνορα μας, ενώ όλη η Ελλάδα και οι ομογενείς μας δήλωσαν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους.

“Η καρδιά της Ελλάδας χτυπούσε στα σύνορα του Έβρου,” η καρδιά της Συνοριακής Φύλαξης των συνόρων της χώρας μας χτυπούσε και θα χτυπάει στον Έβρο μας. Συνεχίζουμε να κρατάμε τα σύνορα μας με όλες τις δυνάμεις μας, καθήκον μας ιερό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μαζί με τις Συναδέλφισσες και Συνάδελφους μου που υπηρετούμε στις Υπηρεσίες Συνοριακης Φύλαξης του Νόμου μας. Θα σταθώ στους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ μου που εδώ και 8 χρόνια όταν πρώτο ήρθαν στις Υπηρεσίες μας ήταν παιδιά και έγιναν άντρες, ήταν κορίτσια μικρά και έγιναν γυναίκες γίναμε όμως μια γροθιά, γίναμε ΕΝΑ και κράτησαν τις Υπηρεσίες μας.

Η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία πρέπει πλέον να μας λύσει το πρόβλημα όλων αυτών των παιδιών μας και να παραμείνουν όσες και όσοι επιθυμούν στις Υπηρεσίες μας. Ώστε μαζί και με τους νέους 400 Συνοριακούς Φύλακες που αναμένονται να ξεκινήσουμε τον νέο επανασχεδιασμό, την άλλη καλύτερη μέρα για την φύλαξη των συνόρων της χώρας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr